Gossip – god sladder

Hvis Gossip var en is, så var de en Kæmpe Eskimo: En hård skal med en blød midte. De kantede guitarmelodier udgjorde den hårde skal, mens Beths Dittos soul-vokal udgjorde den bløde midte. Fuld af kraft og særdeles smagfuld, som en is nu skal være.

Det startede dog lidt langsomt, men efterhånden som koncerten skred frem, lukkede Beth Ditto og hendes band-kammerater mere og mere op for gassen. Og tak for det. Forsangerinden Beth Ditto begyndte forsigtigt i noget der lignede en tigerstribet natkjole, men efterhånden som koncerten skred frem, smed hun tøjet og endte med at svanse rundt i undertøj. En sublim fest med hoppende publikummer og en sangerinde, der fyldte rummet ud i mere end en forstand.

Undervejs udtrykte Beth Ditto sin angst ved at spille næsten samtidig med Radiohead, men hun og bandet lod publikum synge Radiohead-hittet ‘Creep’, og dermed var der lukket for dén tvivl. Og der var absolut ingen grund til, at Gossip skulle stå i skyggen for Radiohead, for bandet gjorde det fantastisk godt og satte gang i en fin fest på Odeon-scenen. Ikke midst med hittet ‘Standing in the Way of Control’. Yeah.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af