José González – en stille svensker uden forløsning

På Roskilde Festival kan selv en stille mand få foretræde foran et altid forkælet og forvent publikum. Den svenske sanger og guitarist med argentinske rødder, store krøller på hovedet og ikke mindst elegante guitarspil, José González, havde fået plads på Odeon-scenen en brændende varm lørdag eftermiddag til at sætte lidt ro i sjælen med sine latin-singer/songwriter sange. Og ro kom der over forsamlingen, for lydniveauet var skruet så langt ned, at der skulle lyttes med udvidede æselører for at opsnappe blot en anelse af tonerne.

Sammen med en mildest talt søvndyssende første del af sit sæt, hovedsagligt bestående af nyere sange fra hans andet album, ‘In Our Nature’, betød det, at José González havde alvorlige problemer med at skabe en musikalsk oplevelse udover lidt afslappende hvile. Selv ikke en medbragt perkussionist og en næsten uhørlig korsangerinde hjalp til at få musikken leveret meget længere end få meter ud over scenekanten.

At der tilmed skulle to coversange til at skabe en forløsning blandt publikum, understregede den sagte svenskers problemer med at få musikken leveret.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af