Tina Dickow

4 6

Der kommer en tid, hvor vi alle må se os selv i øjnene, evaluere vores liv samt ståsted og fundere over, om vi skal fortsætte på samme måde eller genfinde os selv på en anden måde. Måske er Tina Dickow nået til det punkt, for med udgivelsen af tre ep’er, der tilsammen mønstrer 20 sange, gør den århusianske sangskriver status over sit musikalske liv.

Der findes enkelte højdepunkter på hver ep, men den smukke hyldest til London af samme titel står helt ud. Det er en ode til en storby, der på både godt og ondt har formet en ung, håbefuld pige til den voksne kvinde med ben i næsen, som Dickow er i dag. Også den udtryksfulde og inderlige ‘In Love’ fungerer godt, og til fans af den mere poppede side, er der nærmest frit valg på alle hylder på den tredje ep.

Sangene er skrevet løbende under turneer og pladeindspilninger men er ikke blot overskudsmateriale. Det kan høres på godt og ondt. Godt fordi sangene generelt holder en høj kvalitet, men det er for svært at høre den helt store forskel på de forskellige ep’er, fordi Dickow har svært ved at komme ud af sin vante lyd og rutine. For mange melodier lyder derfor ens, og der er lidt langt mellem de virkelige højdepunkter.

Tina Dickow. 'A Beginning, a Detour, an Open Ending'. Album. Finest Grammophone/A:larm.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af