Von Daler & Low Pressure

Idéen er ligetil. Den danske musiker Asger Von Daler er vild med den stemningsfulde tango, og producer-vennen Emo er rigtig glad for dub og reggae. Så naturligvis har de to kastet sig ud i et eksotisk projekt, der forener den sydamerikanske elegance med de tunge rytmer fra Caribien. Det luner på de noget koldere danske breddegrader, men rigtigt ophidsende bliver de oversøiske toner aldrig, dertil er der for få overraskelser.

Det fransk/argentinske orkester Gotan Projekt har tidligere opnået stor succes med deres blanding af tango og lounge, og vi er da også henne i samme ende af lyd- og stemningsbarometret på ‘Sonatas en Dub’. Den dybe bas og de tørre trommer bliver svøbt i sørgmodige og blide melodier med melodica, harmonica og strygere som stemningsfulde virkemidler.

Albummet rummer flere instrumentalnumre, men det er vokalnumrene med Natasja, Billie Koppel og ikke mindst Emo selv, der fremstår som de mest interessante indslag. Med sin karakteristiske intense vokal udgør Emo en fin kontrast til den solide bund på åbneren ‘ Blue Mountain’, mens Natasjas fine reggae-vokal forvandler singlen ‘Real Love’ til en charmerende lille sag, der nemt kunne gøre sig på en svedig bar i Buenos Aires.

‘Al Jahrium’ fører dig til en drømmeverden med henslængt dub og melodica på ekko-eventyr, men desværre løfter flertallet af numrene sig ikke op til meget mere end nydelig tango-tomgang. Der mangler liv i tropenatten.

Von Daler & Low Pressure. 'Sonatas en Dub'. Album. Panamericana/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af