Clipse – sælger den sikre vare

»Michael Jøden er imod kokain, men jeg bliver nødt til at respektere et par pushere af format«, lød det fra den ene af Aarhus Took Its to konferenciers, Jøden, som introduktion til Virginia-duoen. Hvorvidt deres talenter for kokain-salg rækker udover de gadekloge rim om overlevelse i en betændt underverden skal være usagt her, men de to brødre Malice og Pusha T forstod i hvert fald at sælge varen i form af et professionelt og sikkert show uden overraskelser.

Vi fik et godt udvalg fra det seneste album ‘Hell Hath No Fury,’ men der skulle sikre publikumstræffere som ‘Grindin,’ ‘Cot Damn’ og ‘What Happened to That Boy’ på banen, før et halvdødt publikum vågnede op til dåd på et halvfyldt koncertsted.

Clipse gjorde ellers deres bedste for at holde festen i gang i løbet af det 45 minutter tæt komprimerede sæt. Deres energiske ageren passede godt til deres lyse stemmer og kantede rap, men de kæmpede også imod dårlig lyd, som fjernede de små fine detaljer og nuancer, der udgør forskellene i deres i forvejen minimalistiske beats.

Med et publikum, der aldrig vågnede helt op, en lyd, der skrantede, og to rappere, der var tilfredse med at levere en fornuftig indsats, blev koncerten kun til endnu en dag på hiphopkontoret.

Koncert. Train.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af