DJ Revolution

Han er bedst kendt for sine præcise krads i vinyl i det meget populære hiphop-radioprogram The Wake Up Show, men DJ Revolution burde efter denne udgivelse blive lige så respekteret for sine evner ud i networking. Gæstelisten er mildest talt imponerende. Desværre halter producer-evnerne en anelse, så ‘King of the Decks’ bliver til trods for gode momenter undervejs en alt for lang forestilling.

DJ Revolution har en forkærlighed for fuldblods boombap-beats, som man kender det fra Dilated Peoples og The Alchemist. Trommerne ville kunne smadre enhver bilradio, men 24 numre skåret ud af samme stykke træ er en anelse i overkanten. Til gengæld er der stor ros for alle de lækre cuts, albummet er fyldt med.

Det er lykkedes ham at samle et helt kavaleri af stolte undergrundslyrikere, der er klar til at kaste mudder efter ignorante ‘ringtone rappers’. KRS-One, Sean Price, Tash, Boot Camp Click, Defari, Evidence, Guilty Simpson og DJ Qbert hører til de mest prominente navne.

På ‘The DJ’ revser KRS-One blodfattige radio-dj’s, der overgiver sig til programchefernes ordrer, mens det er en udsøgt fornøjelse at genhøre Defaris sylespidse flow på ‘Spit Ridiculous.’ Det underholdningsmæssige højdepunkt står Rakaa Iriscience for. ‘Casualties of Tour’ tager os med bag scenen på en Europaturné, og udfra den fortælling at dømme er det ikke så underligt, at hovedparten af hiphop-koncerter i Danmark bliver aflyst eller ødelagt af stangstive kunstnere.

DJ Revolution. 'King of the Decks'. Album. Duck Down/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af