N*E*R*D – MTV-guldstøv over Århus

Spændingen hang uden på tøjet hos de pyntede piger i lårkort, da de og resten af et tætpakket spillested gjorde sig klar til fest onsdag aften. Den første aktivitet på scenegulvet udløste da også et kollektivt pigehvin, der steg til Beatles-proportioner, da Skateboard P aka. Pharrell Williams kom frem af mørket og placerede sig midt i projektørernes skarpe lys med Ferrari- og Mercedes-bilnøgler hængende ud af lommen. Man har vel stil og et image der skal passes.

Men det var nu ikke stjernenykker, der prægede koncerten men derimod ren uforfalsket energi, der bankede ud over et publikum, som i den grad var med fra allerførste tone. Pharrell og Shae førte an, men blev bakket solidt op af to skarpe trommeslagere samt den resterende besætning på guitar, bas og keyboard.

Vi fik en rodebutik af numre fra de tre albums – ofte i særdeles korte udgaver – og eksempelvis sneg crowdpleaseren ‘Provider’ sig ikke over det ene minut. En samlet varighed på 50 minutter virkede også som alt for lidt, men omvendt blev det til en koncentreret fest, der ikke nåede at fise ud. Vi havde jo fået hittene, og hyggeprojektet N*E*R*D, der giver et frirum fra arbejdet som The Neptunes, svinger kvalitetsmæssigt en del.

 

De få halvdårlige numre betød dog mindre i den festlige indpakning, ligesom Shaes til tider overflødige rap og Pharrells knap så overbevisende vokal var underordnet, da charmetrolden med følge holdt hof og kastede MTV-guldstøv over Århus.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af