Pop Revo 09: Gang Gang Dance – insisterende danse-inferno

Folkene bag Pop Revo havde gjort lidt af et scoop med årets program, der lørdag blandt andet bød på de presse- og koncertsky The Bear Quartet og sørgmodige Casiotone for the Painfully Alone. Men som toppen af den musikalske kransekage stod amerikanske Gang Gang Dance klar til at lukke og slukke årets festival ved midnatstid.

Bandet lagde ud med den insisterende ‘Vacuum’. Frontkvinde Lizzi Bougastos var logisk nok placeret på midten af scene, mens hun med sin skingre stemme sang og skreg igennem og slog på de trommer, der var blevet placeret omkring hende. Halvvejs inde i andet nummer kom hvad man kunne kalde en random personage iført udefinerbar beklædningsgenstand dansende ind på scenen med en fane. Grunden til dette optrin syntes en smule uklart, men det var om ikke andet festligt. Han inviterede da også et par publikummer op, der lystigt dansede med til kvartettens mere og mere insisterende og intense rytmer, blandt andet på et nyt nummer der startede i en mærkværdig tåge, og som så pludseligt brød ud i rent disco-inferno. Publikum dansede og dansede, selvom det med tiden syntes kun at være halvdelen af Voxhall, der var tilbage.

Det var en skam, for selvom Bougastos stemme ikke bød på ren skønsang hele vejen igennem – hvilket på sin vis også havde sin charme – var det en insisterende og pokkers god koncert, der fik selv den dobbelte nattakst til at blegne.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af