Jack Peñate

Det er sjældent, at man forbinder en engelsk singer/songerwriter med karneval, samba og falsetpop. På Jack Peñates andet album smedes tidens musikalske luner dog sammen i en velproduceret og kulørt pakke, der kan kickstarte enhver regnvejrstruet sommerfest.

Med sin forrygende stemme i centrum, der placerer sig mellem eksforsanger i The Darknes’ Justin Hawkins og Sting, byder Jack Peñate på solide melodier, hvor blæsere, afrobeat, percussion og slesk 70’er-disko på skift indtager lydbilledet. Det er umiskendeligt britisk, samtidig med at man føler sig hensat til vrikkende danserytmer og rombranderter på hvide strande i Rio.

‘Be the One’, ‘Tonight’s Today’ og ‘Give Yourself Away’ er radiovenlige pophits med kant, mens Jack Peñate med ‘Pull My Heart Away’ beviser, at man sagtens kan svinge kroppen til en sjæler. Alle numre på albummet leveres med en selvsikkerhed og charme, der utvivlsomt vil smelte mange danse- og popglade pigehjerter.

Efter den noget jævne albumdebut ‘Manitée’ er det tydeligt, at Jack Peñate med sit andet album har gjort alt for at genopfinde sig selv. Med en musikalsk hybrid der er svær at sætte i rammer, bæres albummet igennem af de glade melodier, festlige hoftevrid og indbydende omkvæd. Det er modigt og veludført og vidner om et musikalsk talent, der kan udvide popskabelonen.

Jack Peñate. 'Everything Is New'. Album. XL/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af