Röyksopp – Klub Röykskilde

Forventningen kunne skæres i skiver og serveres som natmad, da den norske elektroniske duo Röyksopp fredag nat omdannede Arena til en stor natklub, hvor alle var velkomne. Desværre var det ikke ensbetydende med, at alle kunne komme ind, for rygtet om de glade nordmænds koncertkompetencer var løbet i forvejen. Så udover de 17.000 mennesker, der kunne proppes ind i selve teltet, stod ca.10.000 feststemte publikummer udenfor eller hang i træerne, hvor de efterhånden dejsede ned som overmodne frugter.

Men da koncerten gik i gang, stod det hurtigt klart, at teltafgrænsninger ikke kunne stoppe festen. Flankeret af bas og violin pumpede Torbjørn Brundtland og Svein Berge hurtigt en stemning op, som igen og igen eksploderede i publkumsfavoritter som ‘Poor Leno’, ‘Epple’ og ‘The Girl and the Robot’ med Robyn som indpiskende vokalist.

At Karin Dreijer-trilogien ‘Tricky Tricky’, ‘This Must Be It’ og ‘What Else Is There’ blev fremført med Anneli Drecker ved mikrofonen, var naturligvis en skuffelse, men det er jo tit lettere at få tilgivelse end tilladelse, og førstnævnte gav vi gladeligt til de elskelige nordmænd denne smukke nat i Klub Röykskilde.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af