I Got You on Tape – stramt og selvsikkert

Med en tightness, der havde gjort en metronom jaloux, var det en mere end overbevisende præstation, I Got You on Tape leverede denne torsdag aften på Lille Vega.

Ikke en eneste fejlberøring af medlemmernes respektive instrumenter var til at spotte, og det var sammen med et veltilpasset lydniveau medvirkende til, at gruppens mangefacetterede sange for alvor foldede sig ud.

Det dystre univers, som bandet fremmaner i størstedelen af sine sange, fungerede overordentlig godt i livesammenhæng. Det betød både, at mere stille, nye sange som ‘Beggars and Bangers’ og ‘Polkadots’ problemfrit sugede én til sig, men også at de mere uptempo sager som ‘Ace in the Hole’ og titelnummeret fra dette års ‘Spinning For the Cause’ blev leveret med en stor, gribende intensitet, der må have overbevist selv de mest kræsne musikfeinschmeckere i lokalet. Få skønhedsfejl, i form af et par numre der trak lidt langdrag og ikke helt bibeholdt publikum i universet, hindrede da heller ikke gruppen i at levere en formidabel version af publikumsfavoritten’Sommersault’, der med sit svævende og sfæriske udtryk afsluttede første del af sættet.

Som et slag i ansigtet blev den My Bloody Valentine-klingende støjperle ‘Wedding Song’ lidt senere fremført på så overbevisende og medrivende manér, at alt andet i momentet virkede komplet ligegyldigt. Og det blev da også afslutningen på et brag af en koncert, hvor et usædvanligt velspillende band selvsikkert tog Lille Vega med storm.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af