The Horrors – mandagsramt monotoni

Måske var det fordi, det var mandag. Eller fordi folk var blevet godt og grundigt gennemblødt på vej til Lille Vega. De britiske postpunkere The Horrors havde i hvert fald i lange perioder virkelig svært ved at få en kun halvt fyldt sal til at udvise nogen nævneværdig begejstring ved gårdsdagens koncert.

De musikalske forudsætninger var ellers i orden: Bandets har med deres andet album ‘Primary Colours’ vendt ryggen til debutens endimensionelle chokpunk til fordel for et mere stemningsfuldt og malerisk støjende univers. Og de nye sange lød da også rigtig godt live. Især den måde de iskolde og fordrejede keyboardflader smeltede sammen med kaskader af oceanisk guitarstøj var imponerende. Men det var desværre ikke nok til at få publikum helt op i gear.

Det var paradoksalt nok først, da de leverede ældre træffere som ‘Count in Fives’ og ‘Sheena Is a Parasite’ under ekstranumrene, at The Horrors og derefter publikum begyndte at slække på tøjlerne. Her fik vi også en hårdtpumpet udgave af Suicides ‘Ghost Rider’, og pludselig begyndte bandet at udvise noget af den vildskab og kaotiske kant, som man gennem koncerten havde savnet.

Når man kalder sig The Horrors, forpligter navnet altså. Men farlige blev de stilfulde briter aldrig for alvor, og derfor endte koncerten med at være en skønt støjende, men også noget monoton oplevelse.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af