Avi Buffalo

Har du mistet håbet? Har du været træt, mæt og harceleret over bølgen af middelmådige og intetsigende indie-folkrock-udgivelser? Nuvel, alle bølge har en bund og en top, men nogle bølger er så gigantiske, at de skyller alt væk. Sådan en oplevelse giver californiske Avi Buffalo med deres selvbetitlede debut. De kan vaske tavlen ren. Give dig sulten, opturen og glæden igen.

På deres debut hersker opfindsomheden, kreativiteten og den musikalsk nysgerrighed sammen med en imponerende selvsikkerhed og spilleglæde. Det musikalske tapet er på mange måder såre simpelt, men inderligheden og en potent charme fosser i vellystige strømme ned ad det. Allerforrest står guitaren, der til tider sendes på hypnotiske solo-ekskursioner og bakkes op af klaver, bas og trommer og ikke mindst betagende korelementer.

Det er den musikalske hovedkraft Avi Zahner-Isenberg, der med majestætisk blidhed styrer Avi Buffalo. På hvert nummer sender han lytteren af sted på rejser, der skiftevis hensætter en i forårsstemning, melankoli, glæde og renselse. ‘Summer Cum’s akustiske popfællessang varsler sommer og strandstemning, den syv minutter lange ‘Remember Last Time’ bringer en i melodisk drømmedøs, mens ‘Five Little Sluts’ snitter et psykedelisk, men ufarligt sår i din hud med sin heliumvokal.

Skivens sidste halvdel er klart bedst, men denne debuts fortryllende høje niveau skaber alligevel store forventninger til Avi Buffalos fremtidige udgivelser. Sjældent er vokal og guitar gået i en så fuldendt symbiose på en debut og med lethed væltet en omkuld efter få gennemlytninger.

Avi Buffalo. 'Avi Buffalo'. Album. Sub Pop/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af