Florence and the Machine – veldrejede popnumre

Stemningen var i top, da den karismatiske rødtop Florence Welch gæstede Danmark for tredje gang med sine veldrejede popnumre fra debutalbummet ‘Lungs’. Iført hotpants og en fodlang gennemsigtig kåbe gav Florence den ikke for lidt med fagter, dans og roterende trommestikker. Hun fyldte hver en afkrog af Store Vega ud med sin kraftfulde stemme og teatralske fremtoning. Så meget at det fem mand høje backingband endte lidt for meget i baggrunden.

At der sneg sig en del falske toner ind hist og her på blandt andet ‘Kiss With a Fist’ syntes ikke at gøre publikum så meget. Florence havde salen i sin hule hånd og fik på opfordring alle til at hoppe i takt på ‘Dog Days Are Over’.  Man kunne dog ikke lade være med at ærgre sig over manglen på andenstemmer på korbårne numre som ‘Howl’ og ‘Rabbit Heart (Raise It Up)’, og at der på sidstnævnte nummer blev brugt samplet kor er en gåde, når backingbandet endda havde mikrofoner.

Ellers lød sangene som på pladen, på nær en akustisk udgave af ‘I’m Not Calling You a Liar’ hvor harpespil alene akkompagnerede Florences smukke og sarte sopran. Lidt flere nyfortolkninger ville have klædt koncerten, der på nær Cold War Kids-coveret ‘Hospital Beds’ var en gennemspilning af debuten. Og en smagsprøve på den kommende toer ville også kunne have sat prikken over i’et.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af