Cypress Hill

Kan du huske dengang i starten af 90’erne? Dengang da Cypress Hill udsendte nogle af hiphop-historiens skæveste hits, og Rage Against the Machine var noget af det mest rebelske rockmusikken kunne byde på? Hvis ja, så hold for guds skyld fast i de gode gamle minder og lad være med at sætte Cypress Hills nye skive på. For her mødes en omgang gamle mænd, der krampagtigt hager sig fast i fordoms storhedstid og nægter at smide mikrofonen og guitaren på hylden.

Det starter egentlig ok med de første par numre, som eksempelvis den Pete Rock-producerede og rytmisk skæve ‘Light It Up’. Og The Alchemist har produceret endnu en ganja-tung Cypress-banger i form af ‘Pass the Dutch’, der nok skal gå hen og blive en live-favorit.

Men så står fuck-ups’ene ellers også i kø. Guitarguden Tom Morello leger gumpetungt med på de totalt forældede ‘Rise Up’ og ‘Shut ‘Em Down’. Cypress Hill får ‘hjælp’ til at kreere flere tåkrummende ‘rock-møder-hiphop’-numre af prominente navne som Linkin Park-frontmanden Mike Shinoda og System of a Downs Daron Malakian, men lige lidt hjælper det. Endelig afsluttes det hele på rædselsfuld manér med latino pop-stjernerne Pitbull og Marc Anthony på ‘Armada Latino’.

Stik nu hashpiben ind, Cypress Hill!

Cypress Hill. 'Rise Up'. Album. EMI.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af