White Rabbits

4 6

Da amerikanske White Rabbits smed deres medrivende debut ‘Fort Nightly’ på gaden i 2007, markerede de sig som en fræk og balstyrisk fætter til bands som Cold War Kids og The Walkmen. Nu er de klar med album nummer to, og spørgsmålet er så hvilke narrestreger, de trækker op af hatten denne gang.

‘Percussion Gun’ åbner albummet med tonsertunge tribale trommesalver, der umiddelbart får én til at tro, at man ved en fejl har fået sat Battles på. Men ligeså snart forsanger Stephen Pattersons stemme sætter ind flankeret af rustikke rumklangsguitarer, håndklap og salonklaver, er der ingen tvivl om, at White Rabbits er tilbage for fuld damp.

Ligesom på debuten trækker de seks amerikanere på et stort repertoire af forskellige musikalske tricks. Fra det viltre og maniske på den organiske industrial-jam ‘Lionesse’ til det næste schlager-agtige på den indfølte ‘The Company I Keep’. Bandet har dog ryddet lidt op i deres lyd med assistance fra Spoon-forsangeren Britt Daniels i producerstolen, som har sørget for lidt mere luft og raffinement i arrangementerne.

Selvom ‘It’s Frightening’ desværre mister lidt af pusten mod slutningen, er den dog et glimrende sted at springe på, hvis bandets debut skulle være røget under radaren. White Rabbits har nemlig stadig nok tricks oppe i ærmet til at tryllebinde lytteren.

White Rabbits. 'It's Frightening'. Album. Mute/Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af