Spot Festival 2010: Specktors – raprave med tam lyd

Den danske electrorap-gruppe Specktors blæste fra starten af deres koncert til rave. Fra første strofe gik de amok med blitzende stroboskoplys, svitsende electrobeats og tre pisse-energiske rappere. De gik fra ravet electro til dobbelttempo beats og rap og videre til mere electrorave, alt imens de kastede en passende mængder knæklys ud til publikum – på trods af at den dårlige lyd holdte dem nede.

»Jeg gad fandme godt at høre, hvad de siger«, sagde man sidemand ganske symptomatisk efter et par numre. For lyden var nemlig helt vildt dårlig. Bandets benhårde beats blev reduceret til en tung bund og i toppen af lydbilledet den svidende lilletromme. Alt derimellem var mudret – både hvad de tre gavflaber rappede og detaljerne i deres beats forsvandt i den rodede lyd.

Rapgruppen leverede ellers et glimrende show, og de tre flabede hovedpersoner med deres lige så flabede kasketter pilede omkring på scenen – så hurtigt og voldsomt at de viklede sig selv ind i mikrofonkabler og endte med i ny og næ at trække stikket til deres egen mikrofon ud.

Deres omkring tre kvarter lange show var tætpakket, og selv om de tabte pusten en smule midtvejs, var det ikke til at få publikum til at stoppe deres trampen. Uanset dårlig lyd leverede Specktors nemlig en vanvittig koncert, hvor de rappede, så man nærmest fik hjertestop.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af