By the Patient – patienten snød døden

Dødsmetallen trives stadig på Roskilde, så det var et pænt pakket Pavillion Junior, der så døden i øjnene til By the Patient. Det talentfulde band hører til i den brutale kategori, og det er ikke tilfældigt, at BTP skulle have opvarmet for Deicide til den netop aflyst koncert i september, hvor debutalbummet kommer.

Vi taler dødsmetal uden slinger i valsen og med masser af growl i halsen. BTP er ganske teknisk dødsmetal, med masser af riff og temposkift (oftest fra hurtigt til hurtigere), men overgangene var ikke skarpe i første halvdel af settet. Det skyldes selvfølgelig, at lyden har svært ved at følge brutaliteten i dødsmetal, men også fordi BTP netop er et talentfuldt, men ungt band. Her er plads til forbedringer, men den trofaste fanskare var tilfredse.

Bandet spillede da også godt, uanset om det skulle være hurtigt eller tungt, styret af et par hurtige fødder på dobbeltpedalen af trommeslageren der også diskede op med ‘blast beat’-eksplosioner og overskud bag tønderne. Bandet fik spillet sig varmt, og det nye nummer ‘Blood of Martyrs Will Cover the Earth’ fik vendt koncerten. Hele teltet fik armene i vejret, og resten af den 40 minutter lange koncert blev kørt sikkert hjem.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af