Thee Attacks – vækker en tiger i dig

Fra første færd var der ingen slinger i den guitarbårne vals. Badet i dunblødt, candyfloss-farvet røg gik fire herrer på scenen, og som en fuldgyldig bastardunge mellem Baby Woodrose og Dúné leverede aalborgensiske Thee Attacks en vanvittigt tight og overbevisende koncert.

Bandets benhårde The Sonics-inspirerede rock har stolte rødder i 60’erne, og genren kræver sin mand. Men i forsanger Jimmy Attack har bandet ikke alene en ung Roger Daltrey fra The Who-lookalike – de har også en majestætisk og elskelig frontfigur der fik sit valg af lysebrun ruskindsjakke med frynser til at ligne det mest indlysende i verden. Thee Attacks serverede deres sprængfarlige sange med fandenivoldsk energi og gearede kun ned på den The Kinks-agtige ‘Love in the City’, det tætteste de kommer på en sjæler. Men hvem gider også danse tæt, når man kan gå amok? Et vellykket cover af Superheroes’ ‘Johnny and I’ var i hvert fald en stærk måde at sende Roskilde-folket ud i sommernatten på.

Thee Attacks balancerer på kanten af pastiche, men takket være sublimt sammenspil og en smittefarlig begejstring for at vise verden, at de fandeme mener det, så trak de stikket hjem. Min indre Keith Moon har fråde om munden.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af