Kashmir – en sikker sejr

Få bands i den danske rockliga har som Kashmir nærmest et kærlighedsforhold til Roskilde Festival. Et forhold der især skyldes, at gruppens to sidste koncerter i dette regi mildest talt har været uforglemmelige.

Lovende og overraskende lagde de fire modne drenge ud med klasikkeren ‘Vote 4 Dick Taid’ fra gruppens andet album ‘Cruzential’, der sammen med Kasper Eistrups genfødte rap-evner senere i ‘Prawn’s Blues’ tydeligvis pirrede publikums nostalgihunger.

Selv om Kashmir leverede fine versioner af sangene fra det nyeste album ‘Tresspassers’, kunne man dog under koncerten konstatere, at det intense forhold, der findes mellem Kashmir og publikum, primært er rodfæstet i materiale, der ligger et par album tilbage.

Koncerten blev dog langt fra det nostalgitrip, starten antydede. Og når Kashmir ikke helt levede op til tidligere tiders live-præstationer, blev det til gengæld de små overraskelser og det imponerende sammenspil, der i sidste ende hev en sikker sejr hjem. Hvad enten det gjaldt en følelsesladet Kasper Eistrup ude blandt publikum under ‘The Aftermath’, de fjollede oppustelige orange pile, der blev sendt ud over mængderne, eller de stramt groovy outroer til flere af numrene.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af