The Floor Is Made of – fødte festaber

»Fuck, der er vist nogen, der er i godt humør!« Tonen var ligefrem og venskabelig, da The Floor Is Made of Lava gav festivalgængerne det, de – næst efter en kold øl – tørstede efter: Rendyrket rock og rul.

Med dette års ‘Howl at the Moon’-album har Lava-drengene føjet en ny og mere eftertænksom – tør vi sige moden? – dimension til deres udtryk sammenlignet med den ungdommeligt øretæveindbydende 2007-debut. Og deres nyfundne, klassisk amerikanske guitarrock-lyd virker til at have givet dem et selvtillidsboost – fuck det, vi kan fandeme skrive rigtige sange! I hvert fald overbeviste gruppen, fra den ulmende ‘Heads & Tails’ startede showet, og til publikum afslutningsvis skreg sig hæse til ‘All Outta Love’, om, at de formår at tilføje den traditionsbundne rockskabelon deres eget fingeraftryk.

Forrest på scenen understregede Tobias Kippenberger samtidig, at han er den fødte frontmand, og med sine smidigt svajende bevægelser, veldoserede tamburin-klask og raspende ru vokal styrede han showet. Og da han undervejs fik selskab af Kellermensch-sangeren Sebastian Wolf på en forreven og splintrende god udgave af ‘Howl at the Moon (Wolf Cried Peter)’, gik det hele op i den berømte højere enhed.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af