The Prodigy – rave og folkefest

40 og 43. Så gamle er de to rave-prædikanter Keith Flint og Maxim blevet efterhånden. Men selvom Flints punkede rebelskhed ligesom linjerne i dronning Elizabeth II’s ansigt er falmet en smule med årene, formåede den britiske trios to garvede frontmænd alligevel at sætte godt gang i både en orange folkefest og nostalgisk rave-vanvid på Dyrskuepladsen.

Tonen hed som sædvanlig big beat og rave krydret med tonstunge guitarfigurer, og den gode time The Prodigy indtog scenen, var de knæklys-klædte masser indlagt til en gedigen hitparade. ’Breathe’ satte tidligt tingene i kog, og klassikere som ‘Poison’ og ‘Firestarter’ satte endnu mere skub i det hoppende publikum, inden ‘Voodoo People’ skruede tempoet helt i vejret.

Der er ingen tvivl om, at The Prodigy leverede varen. Men samtidig var koncerten også et bevis på, at man sagtens kan levere uden at overpræstere. Der var således intet nyt under solen, og man fik ikke noget serveret, man ikke havde regnet med. ‘Smack My Bitch Up’ var, selv om forventet, dog en energibombe ud over det sædvanlige, og ‘Out of Space’ lukkede ned på ægte oldschool-maner med Maxim i entertainerrollen. Alder siger du? Who cares? Det er bare et tal.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af