Sad Lovers

The Sad Lovers sørgelige kærlighedssange er så hjertelige og smertelige, at man skulle tro, de fire triste elskere aldrig igen turde røre kærligheden med en ildtang. Det gør sig dog ikke gældende, for de fire bandmedlemmer er nemlig kærester – altså to og to. Alligevel har de taget fat i noget så fortærsket som den svære kærlighed, men med et glimt i øjet, så det aldrig kammer over i belærende hjerte/smerte.

Deres skramlede, bluesede artpop med klangfyldte messende kvindevokaler, der snor sig ind mellem hinanden og det skrællede og skrøbelige akkompagnement, virker snarere som stemningsreportager fra sjælen. Det er tydeligt at høre, at de fire musikere hver især har spillet i og med bands som Under byen, Efterklang og Our Broken Garden.

Selvom ep’en blot består af fire numre, når bandet at tegne en stil, der ligger sig i kølvandet på deres tidligere projekter, måske lige på nær ep’ens første og mest interessante nummer ‘My Man’, hvor bandet træder mere i karakter som selvstændig enhed. Anna Brøndsted og Sara Saxilds legende vokalarrangement tilsat hjerteskærende orgel og moderne blueset slideguitar giver nummeret en nerve, der trænger helt ind i sjælen, og ikke lægger sig som en hinde af behagelig lydkollage, som de resterende tre numre hurtigt kan komme til.

The Sad Lovers har mange gennemmusikalske idéer, der dog ikke altid bliver udfoldet helt. Men der er uden tvivl potentiale i den lovende konstellation af musikere og elskere.

Sad Lovers. 'Sad Love Songs'. Album. Lolita Industri.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af