Vinnie Who – stadig Danmarks discoprins

Det var ikke et proppet Train, der torsdag aften bød multitalentet Niels Bagges alias Vinnie Who velkommen. Men dem, der var mødt op, havde klare forventninger. Den androgyne frontmand og hans seks mand store bands gode ry for energiske liveshows var kommet dem i forkøbet.

Og den forventning blev langt hen ad vejen indfriet. Niels Bagge har simpelthen det der ‘je-ne-sais-quoi’, og scenen blev indtaget med multifarvede seler og en selvsikkerhed, der ikke efterlod nogen tvivl om, at han elsker scenen, og scenen elsker ham. Det startede lidt sløvt med en lav mikrofon, men i andet nummer – ‘Feel It’ – kom den famøse koklokke i spil, og festen var i gang.

Koncerten tog virkelig fart med det kantede titelnummer fra debutalbummet ‘Then I Met You’, der med sin repetitive form nærmest hypnotiserede publikum. Her efter kom genkendelsens glæde ved både ‘Remedy’ og en yderst velleveret ‘What You Got Is Mine’, der som næstsidste nummer fik hele Train til at synge med, og et discoklingende cover af Rolling Stones-nummeret ‘Miss You’ blev der også plads til. »Skal jeg fortælle jer, hvorfor de lavede den?«, spurgte den energiske frontmand og brød ud i ‘Vinnie Whoo-oo-oo’ i stedet for originalens ‘uh-uh-uh’.

Indrømmet, det blev til tider en smule over the top i cheesyness. Men når Vinnie Who optræder live, så får numrene den energi, de engang imellem mangler på debutalbummet. Og Niels Bagge beviste endnu engang, at hypen er fuldt fortjent.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af