La Sera

Strømmen af soloudgivelser ingen ende vil tage. Således debuterer ‘Kickball Katy’ Goodman, der normalt begår sig i støjpop-pigetroen Vivian Girls, nu under aliasset La Sera. Resultatet er et rart og charmerende bekendtskab, som dog alt for ofte fremstår forglemmeligt og lettere kedsommeligt.

Det starter ellers godt med ‘Beating Heart’, der, foruden at være albummets længste nummer med sine kun tre minutter, er det uomtvisteligt mest stemningsfulde nummer. Med sit sløve og smådrømmende tema er det en dragende åbner, der ligesom resten af pladen har korharmonierne som det centrale fokus. Det fungerer fint som intro, og overgangen til førstesinglen og albummets klart bedste nummer, den melodiøst smittende ‘Never Come Around’, er helt optimal. Herefter er det dog begrænset med mindeværdige oplevelser på newyorker-rødtoppens debut.

Formlen er nemlig alt for letkøbt, og de hurtige, letbenede popnumre præger albummet i så høj grad, at man savner lidt afveksling. Der er en antydning af noget af det rigtige på ‘I Promise You’ samt ‘Dove Into Love’, men kompositorisk stilstand afholder det alligevel fra at være decideret vellykket. Goodmans solodebut fremstår derfor, trods den indiskutable charme, som en noget halvhjertet oplevelse, man havde forventet sig mere fra.

La Sera. 'La Sera'. Album. Hardly Art.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af