Boom Clap Bachlors

Med den forfriskende og succesfulde debut ‘Kort før dine læber’ fik medlemmerne af electronica-kollektivet Boom Clap Bachelors i 2008 sparket deres karriere i gang med manér, og siden har medlemmerne med pæn succes gjort sig bemærket i andre konstellationer som Non+ og Quadron.

Med ep’en ‘Mellem dine læber’ er kollektivet så klar til at følge op på debuten, og det gør de desværre med et uinspireret og idéfattigt udspil, der lugter af, at medlemmerne hellere vil forfølge deres musikalske karrierer ad andre veje. Det virker for eksempel underligt, at det skulle tage Liv Lykke-skæringen ‘Andres hænder’ flere år at finde vej til en plade, når der blot skulle lægges lidt beats og tangenter under vokalen. Og specielt når det foruden den sang blot er blevet til yderlige fire numre og 18 minutters musik fra kollektivets hænder.

‘Mellem dine læber’ minder mest af alt om et halvfærdigt udspil, hvor medlemmerne i et snuptag har forsøgt at genskabe debutens sfæriske stemning. Det er imidlertid slet ikke lykkes, og bedaget minimal techno, hviskende vokal og mystisk lyrik som i eksempelvis ‘Skynd dig langsomt’ og ‘Løb stop stå’ er i den henseende ikke tilstrækkeligt. Og det er skuffende, at man skal sidde med den fornemmelse, når orkesteret tidligere virkede så ambitiøse og lovende. Man får næsten lyst til at bringe klichéen om ‘den svære toer’ på banen.

Boom Clap Bachlors. 'Mellem dine læber'. Ep. A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af