Jessie J

At dømme ud fra coverbilledet og hun-har-en-pik-førstesinglen ‘Do It Like a Dude’ er den engelske sangerinde og sangskriver Jessie J en kvinde med ben i næsen. En kvinde der gør som hun vil. En kvinde du ik’ kan fuck’ med, og en kvinde der har flere nosser end et gennemsnitligt engelsk fodboldhold. Det vil hun i hvert fald gerne være. Eller sagt på en anden måde: Det vil hendes pladeselskab gerne have, at hun lader som om, hun er.

Så hun har fået sine negle lakeret sorte. Og sit hår farvet sort hår og dertil sort læbestift og sort, tætsiddende læderkluns. Okay, vi har fattet det. Jessie J er ikke som de andre poptøser i branchen. Sagen er bare, at det er hun. Hun er præcis så forudsigelig, som man kunne have frygtet. Den 22-årige sangerindes debutalbum lyder fuldstændig ligesom 10.000 andre popplader, der har Madonna og Michael Jackson som forbilleder. Her er lidt flabet bad girl-attitude. Her er de blødsødne kærlighedsballader, og her er sange om, at musik kan forene os alle sammen. Øh, nej tak, og I don’t think so. Ikke når musikken er så tom, flad og uden skyggen af originalitet.

Det værste ved hele det her pseudo-provokerende plastikprodukt, eller hvad fanden man skal kalde det, er, at det er Jessie J’s store drøm, der endelig er gået i opfyldelse. Hun har drømt om det, siden hun var en lille pige, skriver hun i coverets liner notes. Sørgeligt, men sandt.

Jessie J. 'Who Are You'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af