Sick of It All – Disco sucks, fuck everything

Efter heftige første 15 minutter af koncerten på The Rock bød frontmand Lou Koller velkommen »This is no reunion, this is our life«. Sick of It All fejrer for tiden 25 års jubilæum i en genre, der ellers står for ungdommelig indignation og vildskab, men bandet gav selv forklaringen på den efterfølgende ‘Build to Last’.

Mens guitarist Pete Koller fræsede frem og tilbage og headbangede mohawken, så fyldte brormand Lou scenen med dirigentens overblik og sørgede for, at alle disciple skreg med. Selv er han noget af en skrålhals, og det er imponerende, at stemmebåndet har holdt til et kvart århundredes vokale vredesudbrud.

Selv om de midaldrende herrer nok var trætte efter rejsen, og Lou måtte kigge en del gange på setlisten, så brugte den rutinerede frontmand det til sin fordel med anekdoter fra et hårdt tourliv. Og SOIA’s opskrift er benhård: Energi og levering har alle dage været vigtigere end melodi.
 
De ældste fans jublede til tonerne af den 20 år gamle ‘Just Look Around’, og endnu bedre blev det, da bandet afveg fra setlisten for at spille deres allerførste nummer. ‘My Life’ er en modbydelig punket sag på 45 sekunder og var en herlig kuriositet i det ellers stramme set.

Den danske producer Tue Madsen, der har stor ære af arbejdet på SOIA’s seneste to album, fik et velfortjent shout out, før der blev sat ild i lunten til geniale numre som ‘Take the Night Off’, ‘Waiting For the Day’ og ‘Us vs. Them’, hvor det var umuligt ikke at synge med.

Til ‘Machete’ blev scenen indtaget til freakdans, og før ‘Scratch the Surface’ delte Lou Koller publikum op på midten, og lod folk løbe mod hinanden – en underholdende hardcore-specialitet, især hvis man ikke kommer i klemme.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af