Blackout Babies

Blackout Babies er enten: A. En person som er født ni måneder efter en strømafbrydelse, eller B. En person der fralægger sig ansvaret for sine natlige eskapader, ved at påstå, hun har fået blackout. I hvert fald ifølge den danske duo af samme navn, som består af de to cigaretrygende femmes fatales Nana Nørgaard og Linn Lavinsky. Med ep’en ‘The Bad Habits of Burned Out BOB’ kan de skrive en voldsexet pladeudgivelse på et CV, der i forvejen tæller en turne med franske Nouvelle Vague – der er med andre ord al mulig god grund til at stifte bekendtskab med den danske duo, hvis musik lugter langt væk af svarmulighed ‘B’.

Med sangtitler som ‘Meat Market’ og ‘And Then They Went To The Bar’, oser Blackout Babies’ sensuelle new wave langt væk af soveværelseæstetik og rødvinsbarer så promiskuøse, at man får læbestift på skjorten ved blot at kigge ind af vinduet. Den dunkle ‘Ballad In Plain G’ som gæstes af Violent Femmes forsanger Gordon Nano, tilføjer med et lækkert vokalbidrag lidt variation i den veldrejede østrogenpop, mens den radiovenlige åbner ‘Verte de Jalousi’ præsenterer pigeduoen som habile popsmede.

‘The Bad Habits of Burned Out BOB’ er en interessant og pirrende forsmag på den danske duos store potentiale, og går strømmen i aften, vil jeg gerne tilbringe et par timer i selskab med Blackout Babies. One way or another.

Blackout Babies. 'The bad habits of burned out BOB'. Album. Kwaidan Records .
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af