Magnetic Man feat. Katy B & SBTRKT – historisk aften

»Roskilde, are you ready to make history?«. Det var ikke beskedenhed, Sgt. Pokes havde taget med på scenen, da Magnetic Man fredag nat indtog Arena. Men hvem behøver også det, når titusinder af kåde dubstepfans har hænderne i vejret?
 
Inden da var det til anledningen udvidede lydsystem allerede blevet varmet op af to af den britiske basmusiks stærkeste kort. SBTRKT, maskeret som altid, serverede over to omgange alt fra dancehall til brutal dubstep, mens Katy B fik retfærdiggjort den hype, der er eksploderet omkring hende. Glimrende optrædener i sig selv, som dog ikke ændrede på, at Magnetic Man var aftenens trækplaster.

Det var da også til lyden af et dundrende jubelbrøl, at briterne entrerede scenen. Skreams fravær fik på ingen måde Benga og Artwork til at skåne Arenas anlæg, hvorfra debutalbummet for alvor kom til sin ret. I en time syntes alle naturlove ophævet, og publikum fulgte hvert et musikalsk eller verbalt vink.

Om det var lyshavet under ‘Flying Into Tokyo’, fællessangen under ‘I Need Air’ eller det nær-konstante syn af samtlige hænder i vejret var ligegyldigt. Denne aften var en ubetinget kærlighedserklæring til dubsteppen. Hvis ikke historisk, så i hvert fald mindeværdig.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af