Niki and the Dove

‘The Drummer’ er svenske Niki and The Doves sidste ep frem mod duoens kommende debutalbum, der kommer til foråret. Med sjælen på vrangen slanger Malin Dahlström sig gennem natlige eskapader i et krigszonepræget ingenmandsland, hvor alt endnu er uvist. Men sådan skal det ikke forblive. Ep’en handler om livets store spørgsmål og om at træffe de rigtige valg.

Læs også: Niki and the Dove gæster Soundvenue Sessions

Sangene er flamboyante, og Dahlström synger stadig som en engel, der er blevet forført af Karin Dreijer og Björk. På titelnummeret flirter duoen med bankende hjerter og tunge electrotrommer, der sætter gang i ingenmandslandets private danseklub. På ‘Last Night’ bliver duoen mere poppet på bagsædet af en taxa med en eftertænksom electro-ballade, som stadig har sit omdrejningspunkt om tunge trommer kombineret med et teatralsk arrangement.

Læs også: Hør Top Tracket ‘Last Night’

Niki and The Dove banker på døren og er på nippet til det helt store gennembrud. På engelske radiostationer hitter duoen allerede, og flere medier i England har allerede hypet Dahlström og sammenlignet duoen med Prince, Kate Bush og Fleetwood Mac. ‘The Drummer’ er da også en fremragende udgivelse. Udover fem energifylde numre giver duoen også plads til eftertænksomhed på to tilbagelænede numre uden sang. Og tilbage står så det store spørgsmål, om douen også vil bryde igennem i Danmark? Normalt er det juleaften, man ikke kan vente til. I dette tilfælde er det Niki and The Doves debutalbum.

Niki and the Dove. 'The Drummer'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af