Sweatshop

Sweatshops funky soul giver dig lyst til at ligge i en blød seng. Nogle gange for at ligge på damen og lave dens slags kærlighed hvor du lukker øjnene og bare spænder. Nogle gange for at falde i søvn. ‘The Getaway’s fem numre fortæller historien om tre musikalske venner, der kan lide rap, soul, funk, pop, reggae og gerne samtidig.

Som på ‘Drug’ der er en røvfed soulet sag med et fremragende tilbagelænet funky trommespor og en lækker melodi. Det samme gælder ‘Get Away’ – en solid popsang med rap- og reggae feel og det mest uptempo nummer på ep’en, dog uden man nogensinde får åndenød. ‘I Wanna Know’ er varmt og elektrisk dubbet med et blødt og sødt omkvæd, der emmer af summer romance, mens den boblende synth lægger sig som fuglekvidder over det dubbede reggaebeat.

‘Jungle Fever’ holder soulet funk om de frække fugles runde rumper. Hverken interessant tematisk eller musikalsk. Det samme gælder ‘Rainbow’, der er det mest jazzede af de småfunky numrer på ep’en men også et rapnummer, der lullede gammelfar her i søvn.

Agami rapper tight, og Rendbo synger fint, men grænsen mellem cute og kedelig er hårfin. Fridells produktioner er gode, men Sweatshop behøver at lægge mere blod, sæd og tårer i projektet. Gruppen har nok gjort sig selv en bjørnetjeneste ved at arbejde ud fra dogmet om at skrive, indspille og producere hvert enkelt nummer på en dag.

Sweatshop. 'The Getaway'. Album. Sweatshop/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af