Straight From the Harp

»Vores mission er at bringe bluesmusikken sikkert og sexet ind i fremtiden,« har det Berlin-bosatte ægtepar Jarno Varsted og Signe Lützen udtalt forud for denne plade. Futuristisk blues kunne da også lyde som et cool mærkat, hvis bare det ikke lige var fordi, at ’I’m On Fire Just For You’ handler om alt muligt andet end lige præcis blues.

Straight From the Harps andet album befinder sig snarere i et svævende, Hitchcock-filmisk og 80’er-præget genremix, som de fleste vil opsummere som elektronisk. Albummet blev indspillet i en vinterkold Berlin-lejlighed med udsigt til tonsvis af jernbaneskinner, men på blytunge numre som ’Judy’ og ’People Living In the City’ lyder det som om, at duoen har isoleret sig i gråvejrsmonotonien.

Der er bare for langt mellem os lyttere og Straight From the Harp, og eneste egentlige tegn på kontakt er på den dundrende førstesingle ’GoGoGoGoGo’. Ligeledes vellykket er de skærende instrumentalpassager på ’City Lights’, hvor den forvrængede mundharpe med uforklarlig behagelighed trækker en titakket haverive gennem øregangen.

Efter en håndfuld gennemlytninger begynder tålmodigheden dog at slippe op, og selvom brugen af mundharpe er mere varieret end på debutpladen, må duoen lide under, at den stilistisk har fastfrosset sig i en smal musikalsk blindgyde med navnet Straight From the Harp.

Straight From the Harp. 'I'm On Fire Just For You'. Album. Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af