Korallreven – det rene ingenting

Der var på forhånd lagt op til det, der på papiret kunne ligne en god gang eftermiddagshygge, da svenske Korallreven indtog Apollo-scenen på et solbeskinnet campingområde med deres tropisk klingende shoegazerpop.

Men musikken lod desværre vente på sig, da bandet i begyndelsen døjede med en række lydtekniske problemer, der ærgerligt nok først blev udbedret efter ti minutter. Da musikken så endelig gik i gang, og tonerne af gruppens solstiksramte klangflader fik lov at brede sig ud blandt publikum, var resultatet mildest talt skuffende.

Læs live-anmeldelse: Bon Iver på Roskilde Festival

Bevares, der var da gode intentioner rent musikalsk, hvor det i dagens anledning tre mand høje band ihærdigt forsøgte at gengive deres ellers liflige, sommerlige popsange. Især instrumentaldelen fungerede i perioder ganske fint. Her glimtede svenskernes smukt svævende synthflader ved flere lejligheder og fremkaldte indimellem drømmebilleder af svajende palmer og caribiske sandstrande.

Men det haltede voldsomt med formidlingen, hvor specielt vokalen virkede bevidst ufokuseret flere gange blev leveret både falsk og utydeligt. Så gik det noget bedre for guitaristen, der undervejs forsøgte at injicere lidt ekstra energi i den generelt noget blodfattige sceneoptræden ved at vugge lystigt fra side til side og synge skrålende med i kor. Men det hjalp ikke stort, når også han sang pivfalsk.

Læs også: Hele vores dækning af Roskilde Festival

En skam, for Korallreven virkede vitterligt som et band, der nærede et brændende ønske om at skabe en mindeværdig koncertoplevelse. Men sørgeligt nok fortabte gruppens koncert denne søndag eftermiddag sig i det rene ingenting.

Koncert. Apollo, Roskilde Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af