Ex Cops

Den Brooklyn-baserede duo bestående af Bryan Harding og danske Amalie Bruun spiller drømmende lo-fi-pop, men det ville være svært, hvis ikke umuligt, at presse dem ned i en specifik genre.

Ex Cops skriver catchy pop som tusindvis af andre bands er i stand til, men det hele får et spændende twist af de let forvrængede vokaler og de drømmende, til tider psykedeliske elementer, der præger lydbilledet.

Både Harding og Bruun bidrager med vokal på det 30 minutter lange debutalbum, og på denne front står duoen stærkt. De to vokaler passer perfekt sammen, og harmonierne er til tider så smukke, at det løber én koldt ned ad ryggen.

Duoen formår kun at brillere i glimt, men de sange, der skiller sig ud, brænder sig virkelig fast. Førstesinglen ’You Are a Lion, I Am a Lamb’ suser derudaf med næsten marchagtige trommer, masser af tamburin og en melodi og et omkvæd, der med det samme brænder sig fast.

Man ender dog med fornemmelsen af, af Ex Cops skyder med spredehagl, og de når aldrig rigtig ind til kernen af, hvad de egentlig vil. Man står tilbage med en lidt af en rodebutik, hvor størstedelen af numrene fungerer fint hver for sig, mens den overordnede sammenhæng mangler.

Ex Cops. 'True Hallucinations'. Album. Other Music/Fat Possum.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af