Flødeklinikken

iTunes er en sandsigerske, når det kommer til hvilken musik, du tænder på i privaten. 28 gange (på seks dage) er min første forårsforelskelse, den soulede sjæler ‘Min tid’ fra Flødeklinikkens nye album, hørt til ende.

De syv sind i rapgruppen har lavet et varieret album, der er værd at lytte til igen og igen. Albummet er hverken trendjagende eller prætentiøst, bare god sangskrivning, varm håndspillet musik og en gennemgående kærlighed til albummets ti reelle numre, der balancerer på en spændt line mellem rap, soul og pop.

Væk er debutens hiphop, firkantede funk og kedelige reggaerytmer, hvilket har skabt plads til sangerinde Sarah Mariegaards unikke stemme, der er umulig ikke at forelske sig i.

Mariegaards forførende sirenesang får vinterkolde hjerter til at smelte i forårssolen. Hør hendes nasale stemme folde sig ud på førnævnte sjæler, der smukt lukker albummet, samt på soul-balladen ‘Januar’, der, akkompagneret af downtempo-trommer, blid scratch og ømme korstemmer, spiller sig ind på min ’High Fidelity’-liste over bedste ’efter festen’-numre.

Her er rigeligt med hitpotentiale, og forbedringspotentialet ligger i de to rapperes tekster og timing, der flere gange synes ude af kurs. Til gengæld har de gode stemmer, også når de bryder ud i sang. De små lyriske skibbrud ødelægger dog ikke indtrykket af et helstøbt album, med en af landets mest forførende stemmer.

Flødeklinikken. 'Syv Sind'. Album. Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af