Angel Haze – venten på Haze

Angel Haze – venten på Haze

Oddsene var imod Angel Haze, allerede inden hun gik på. For den sene Cosmopol-koncert var en time forsinket, og der var uro i luften. Folk blev irriterede og begyndte at gå, men så rungede et af Hazes signaturnumre, ‘Werkin’ Girls’, pludselig ud. Det burde have været et tiltrængt klimaks efter den lange tavshed, men af en eller anden grund var sangen overhovedet ikke så tung og svajende, som den burde være. I stedet var stemningen passiv.

Både aftenens hovedperson og publikum virkede koncerten igennem præget af ventetiden. Der var måske opbygget en forventning, der ikke kunne indfries. Angel Haze rappede ellers ekstremt sikkert: Hendes stemme var hård og følsom på samme tid. Man havde lyst til at lytte til hende og komme ind i hendes univers, men stemningen forblev langt henne af vejen distanceret. Det blev især tydeligt, da hun valgte at spille en række nye numre, som publikum ikke kendte.

Læs også: Alle Soundvenues anmeldelser fra Roskilde Festival

Men på trods af alle problemer, var rapperen var på alle måder ivrig og villig til at oprette en sammenhørighed, der rakte udover scenekanten. Hun råbte, at hun ville spille uanset hvilke tekniske vanskeligheder, der måtte opstå, og til sidst rappede hun den fantastiske ‘New York’, mens hun gik gennem publikum. Aftenen blev, trods alt, reddet af Angel.

Koncert. Roskilde Festival, Cosmopol.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af