Bwoy De Bhajan – pludrende electronica

Bwoy De Bhajan – pludrende electronica
Foto: Emil Hougaard

Bwoy De Bhajans eksotiske electronica spredte vellyd over et lyttende publikum, men mistedes grebet med 20 minutter igen. Settet begyndte i godmodigt tempo med den betagende og kærligt vuggende electronica-vise ’Global Aztec Civilization’, der osede af vellyd med statisk knitren, sløvt slæbende beat og samplet bongotromme.

Den unge Søren Thygesen remixer også for andre kunstnere og havde klogt inviteret nogle af disse med på scenen, som da ’Bad Kinda Good’ flød lækkert ud over græsset foran scenen, og Felix De Luca spredte r’n’b-vibes. Bedst som vi havde forladt electronica-land, bød den legesyge ’Flying Gnomes Invading a French Village’ atter sismofytter og elektrolytter op til dans – tracket var en formidabel live-debat mellem pludrende computere.

Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: Hiphop til folket

Også Alex Rita fra Okapii gæstesang, men hvor Felix De Lucas’ vokal næsten overdøvede musikken, var lyden desværre for lav til at yde Ritas stemme og det flotte nummer retfærdighed.

I en muskuløs slutspurt skruede Bwoy ned for den atmosfæriske electronica og op for bas-scenens heftige rytmer. Det skabte desværre en ufokuseret afslutning på settet, der ikke kunne bære en hel time.

Koncert. Roskilde Festival, Apollo Countdown.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af