Pissed Jeans – en energisk magtdemonstration

Pissed Jeans – en energisk magtdemonstration
Foto: Tue Blichfeldt

Det var en fornøjelse at se amerikanske Pissed Jeans indtage en stort set mennesketom Pavilion-scene sent lørdag aften. Især fordi det fire mand høje punkband fra Pennsylvania på ingen måde lod sig gå på af omstændighederne. Ja, faktisk var det decideret befriende at se, hvordan bandet fra start til slut fyrede godt og grundigt op under de få fremmødte med deres rå, viltre, men også ganske underholdende punk, der mest af alt mindede om Sex Pistols på amfetamin.

Læs også: Alle Soundvenues anmeldelser fra Roskilde Festival

At bandets musik også bar præg af en ret så fornem historieforståelse, bidrog kun yderligere til festlighederne. Her var reminiscenser af energisk 50’er-rock’n’roll, fyrig 70’er-punk, men så sandelig også brutal hardcore. Alt sammen leveret med en fuldstændig blændende teknisk præcision, som fra start til slut tilførte koncerten en overrumplende intensitet, der aldrig ophørte med at vælte publikum totalt omkuld. Ikke mindst takket være en herligt uregerlig forsanger, der koncerten igennem smadrede rundt langs scenekanten, alt imens han indædt gjorde alt, hvad han kunne for at engagere de få tilhørere i bandets fabelagtige energiudladninger.

At så kun en brøkdel af publikum slap tøjlerne for at kaste sig ud i pogo-dans, betød absolut intet. For Pissed Jeans’ hidsigt anlagte koncert var og blev en magtdemonstration ud i rendyrket energi, som til trods for de få fremmødte konstant imponerede.

Koncert. Roskilde Festival, Pavilion.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af