7 Days of Funk

At stjernebanerne hos to af samtidens mest autentiske inkarnationer af fordums funk først skulle krydses i 2011, forekommer næsten forrykt med tanke på, at de deler både fødeår og –by. Men som de herrer Snoop Dogg og Dâm-Funks karrierer demonstrerer, så er skæbnens veje uransagelige, og når den foreløbige kulmination på deres samarbejde er så fuldendt som ’7 Days of Funk’, er man villig til at tilgive det meste.

For der er tale om matchmaking med et himmelsk anstrøg, når Snoop Dogg på vanlig braggadocio-vis rapper igennem røgskyer over Dâm-Funks kosmiske produktioner. Selv om de to for det meste blot gør det, de plejer, må man bare erkende, at de er fandens gode til det – og endnu bedre i forening. Tag bare et nummer som ’Ride’, hvor Snoop kush-crooner sig igennem Stones Throw-producerens galaktiske G-funk med hjælp fra sin gamle protegé Kurupt. Eller ’Let It Go’, der med sit hook og Prince-inspirerede trommespor introducerer en sjældent syngende Snoop Dogg, som tager over der hvor hans næsten navnebror, Nate Dogg, måtte give slip på livet.

Læs også: Hør 7 Days of Funk-albummet

At man sine steder så kan høre Dâm-Funk genbruge elementer fra andre beats, som på den Steve Arrington-gæstede ’1Question’, der har store ligheder med ’Hear Me Knockin’ fra producerens plade med selvsamme, er til at se igennem fingre med, når det kompenseres af hans sans for detaljen i form af kvindelige vokalaccentueringer, egne fraseringer og lejlighedsvise guitar- og keytarsoloer. Her er ingen forstillelse, det er bare lyden af en levende – og levedygtig – funk.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
7 Days of Funk. '7 Days of Funk'. Album. Stones Throw.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af