Hercules and Love Affair

Hercules and Love Affair polerer stadig deres disco-inspirerede house, men Andy Butler har tabt noget af sin skæve charme siden sidst.
Hercules and Love Affair

Da Hercules and Love Affair var på alles læber i 2008, red projektet på en bølge af disco-nostalgi. Bagmand Andy Butler var på togt med DFA, Kim Ann Foxman og Antony Hegarty, men siden da har fascinationen lagt sig, og Butler står mere end nogensinde på egne ben. Senest blev det til et tilbageskuende house-album med ‘Blue Songs’, og nu polerer han lyden yderligere.

Læs anmeldelse: Hercules and Love Affair ‘Blue Songs’

På mange måder har Hercules and Love Affair givet slip på størstedelen af de kvaliteter, der oprindeligt gjorde projektet interessant. Græske halvguder, horn og skæve harmonier var vigtige ingredienser, men nu er det svært at se, hvad der skal løfte gruppen. De fleste numre er skåret over samme opskrift: Et ulmende beat, tekster om kun delvist forløst kærlighed og et omkvæd med falset. På ‘Do You Feel the Same?’ og ‘I Try To Talk to You’ får Butler mest ud af den blanding, mens resten af pladen falder noget tungere.

Det til lejligheden opdaterede åbningsnummer ‘Hercules Theme 2014’ er paradoksalt nok pladens højdepunkt, netop fordi nummeret frygtløst blander det skarpe og det skøre. Hercules and Love Affair er bedst, når de skamløst balancerer lige på kanten af det kiksede. I Andy Butlers hænder bliver resultatet nemlig cool og aldrig corny, hvilket hidtil har given projektet sin unikke charme. Størstedelen af dette album er dog i den anden grøft, og selv om håndværket bestemt er i orden, er helhedsindtrykket relativt tandløst.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Hercules and Love Affair. 'The Feast of the Broken Heart'. Album. Moshi Moshi/Target.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af