Alo Wala – et sexet sydlandsk rave

Ekstatisk energi strømmede fra den multinationale basgruppe.
Alo Wala – et sexet sydlandsk rave
Foto: Peter Witt

Den multinationale trio truede med at eksplodere scenen med hvinende synths og tropisk bas, der fik alle til at rykke hofterne til de sensuelle rytmer.

Iført en dragende gulddragt og skrigende turkis paryk kom den amerikanskfødte vokalist Shivani Ahlowala på scenen flankeret af sine to producere – danske Julius Sylvest på percussion og norske Copyflex på synthesizer. Hendes rødder i det indiske var ikke til at tage fejl af, men gruppens verdensomspændende inspiration fra Bollywood over amerikansk hiphop til det sydende tropiske blev flot sammenflettet i én stor global lækkerbisken.

Kontakten til det overraskende lille publikum var der med det samme, og den M.I.A.-lignende frontkvinde råbte med sin nasale stemme kærlige ord til publikum mellem alle numre. Kontakten peakede, da en dreng blev hevet op på scenen til en tæt dans med Ahlowala under nummeret ’City Boy’, imens hun messede: »come on, let’s do it boy«.

Det ene højdepunkt tog det andet, men specielt bas-bangeren med det hjernevaskende rap-omkvæd »kiss me on the face with your bass« gennemrystede både publikum og skate-ramperne.

De hallucinerende, faverige visuals på storskærmen og energiske flashlights, sammen med de til tider infernalsk høje synthesizers i smuk harmoni med en pulsstyrende dyb bas gjorde ikke stemningen mindre festlig.

Gruppen afsluttede koncerten med et nyt nummer, der virkelig fik pulsen op med et optimalt intensiverende og stroboskop-hoppende beat, og naturligvis et »we love you«.

Se alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival HER.

Koncert. Koncert Alo WalaRoskilde FestivalStreet City
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af