Hør: Big Sean har Kanye West og Drake med på ‘Blessings’

Hør: Big Sean har Kanye West og Drake med på ‘Blessings’

Big Sean har sluppet tracket ‘Blessings’ fra sit kommende album ‘Dark Sky Paradise’, hvor han er teamet op med Drake og G.O.O.D. Music-mentoren Kanye West. Og ud fra, hvad man hører på nummeret, kunne 2015 blive en ny begyndelse for rapperen.

‘Blessings’ er produceret af Boi-1da og Vinylz, som har skruet et stort beat sammen af 808-trommer, der spiser hinanden på stribe. Kanye og Drake har ikke været på samme track, siden de fandt sammen på Drizzys ‘Forever’, og selv om det er forfriskende at høre dem sammen igen, er det rent faktisk Big Sean, der er stjernen på ‘Blessings’.

‘Dark Sky Paradise’ lander den 23. februar, og udfra ‘Blessings’ og ‘I Don’t Fuck With You‘ viser Big Sean sig fra en hidtil uset stærk side. Han har længe været omtalt som rapperen,  der trods et solidt bagland aldrig har leveret 100 procent, men måske det nu bliver tid til at tale mere seriøst om Big Sean?

Læs også: Se Kanye og North i nuttet ‘Only One’-musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af