Kwamie Liv, Jon Hopkins og Kenton Slash Demon til Sónar Copenhagen

Kwamie Liv, Jon Hopkins og Kenton Slash Demon til Sónar Copenhagen
Foto: Samy Khabthani

Sonár Festival indtager den 13. og 14. marts DR Koncerthuset, og ovenpå et stærkt startskud er arrangementet nu klar med en ny bunke navne til programmet. Det drejer sig blandt andet om det danske stjerneskud Kwamie Liv (billedet), der sendte sin lovende debut-ep ‘Lost In The Girl‘ på gaden sidste år.

De to When Saints Go Machine-medlemmer Jonas Kenton og Silas Moldenhawer har længe haft gang i projektet Kenton Slash Demon, og selv om der tit går længe mellem de udgiver noget, så holder deres udgivelser altid utrolig højt niveau. Duoen giver et live-set til Sonár, mens produceren Jon Hopkins også står øverst blandt dagens annonceringer.

Dagens sidste navne er Bjarki, Taragana Pyjarama, Puce Mary og spanske Sau Poler. I forvejen er navne som Metronomy, Factory Floor og Daniel Avery blevet præsenteret.

Læs også: Breakin’ Sound 2015: De 10 mest lovende udenlandske navne

Læs også: Se Mark Ronson og Bruno Mars funke den op hos Ellen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af