Varm op til Roskilde Festival: Hør Disclosures fem bedste remixes

Brødrene Lawrence kommer til Roskilde Festival med deres eget materiale, men de har gennem tiden remixet alle fra Janet Jackson til Usher og Jessie Ware.

disclosure-717x375
1. Usher ‘Good Kisser (Disclosure Remix)’ (2014)

»I done been around the world / I done kissed a lot of girls / So I’m guessin’ that it’s true«. Med den sætning er stilen på Ushers ‘Good Kisser’ ligesom lagt, men originalens hede r’n’b-rytmer og bump’n’grind-trommer er langt fra, hvad brødrene Lawrence havde i tankerne, da de sidste år kastede sig ud i et remix.

Disclosures udgave er i stedet en adrenalinfyldt og forfriskende house-hymne, der indbyder til, at man finder sine bedste og hurtigste dansetrin frem for at gøre Usher stilen efter – omend i et lidt hurtigere tempo.

Hør flere stærke Disclosure-remixes på de følgende sider.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Jessie Ware ‘Running (Disclosure Remix)’ (2012)

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Jessie Ware og Disclosure er gode venner, og med sin soulede electropop er den britiske sangerinde oplagt offer for duoens maskinpark. Hvor ‘Running’ originalt er en smuk ballade, har brødrene (selvfølgelig) transformeret grundformen og rettet den mod dansegulvet.

Remixet starter stille og roligt med Wares messende vokal – »you keep me running« – inden nummeret stikker af med sin dybe bas og de hurtige hi-hats. Et fornemt eksempel på, at lige børn leger bedst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Janet Jackson & Nelly ‘Call On Me (Disclosure Bootleg)’ (2012)

Janet Jackson og Nelly er et oplagt samarbejde, men tilføjer man Disclosure til ligningen, begynder de åbenlyse sammenligninger at forsvinde. ‘Call On Me’ er oprindeligt et klassisk møde mellem hiphop og r’n’b, men som tiden har vist, bliver nummeret til noget helt andet, efter brødrene giver det en overhaling.

Disclosures bootleg er en lille juvel, som desværre aldrig så dagens lys på en udgivelse, men blev sluppet løs, da de to briter spillede et Boiler Room-set i 2012. Remixet er legesygt og lige efter Disclosure-bogen med karakteristiske trommer og dragende synths.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Artful Dodger ‘Please Don’t Turn Me On (Disclosure Remix)’ (2012)

Disclosure finder meget af deres inspiration i 90’erne og start 00’erne, hvor deep house og UK garage var på toppen, og det var også på denne tid, at producerduoen Artful Dodger regerede på den britiske klubscene med deres signatur-garage.

Disclosures omrokering af Artful Dodgers ‘Please Don’t Turn Me On’ er mere en hyldest end et remix, og selv om de to brødre ikke var særligt gamle, da originalen kom ud, har de indkapslet lyden og stemningen fra 90’erne med den unge sangerinde Zoe Kypri på vokal, der lyder umanerligt meget som Lifford, der sang originalen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Pharrell feat. Jay Z ‘Frontin (Disclosure Rework)’ (2014)

Pharrell har reddet på en bølge af succes de seneste år, men her tager vi et lille trip down memory lane tilbage til 2003. Dengang slap Pharrell sin første solosingle ‘Frontin’ sammen med Jay Z – en sang, som Disclosure er meget glade for.

»Bare et lille re-work vi lavede af en af vores favoritsange ever…«, skrev duoen således, da de sidste år slap deres rework af singlen, der er lige dele nostalgi og klubklar banger fyldt med luftige garagetoner som på debutalbummet ‘Settle’. Pharrell som gæst på Disclosures andet album lyder ikke som en dum idé.

Læs også: Florence + The Machine og Disclosure blandt 22 nye navne til Roskilde Festival

Læs også: Roskilde Festival: Her er de otte største scoops blandt dagens offentliggørelser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af