Video: Sia og Shia LaBeouf taler ud om kontroversiel ‘Elastic Heart’-dans

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sia udsendte tidligere på måneden den betagende musikvideo til ‘Elastic Heart’ – en video, der med sangerindens faste Mini Me, Maddie Ziegler, og Shia LaBeouf i hovedrollerne skabte en lille smule drama, da kommentarer på sociale medier fik Sia til efterfølgende at beklage, hvis nogen skulle have misforstås hendes intention og i stedet set pædofile undertoner.

Nu er der kommet en bag kameraet-video til danseforestillingen, hvor Sia (på trods af at være gemt væk bag fire digitale bananer) forklarer hvad hendes mening med det hele er. ‘Elastic Heart’-videoen er lavet med det samme hold som ‘Chandelier’ med tilføjelse af Shia LaBeouf, og det kunne tyde på, at samarbejdet fortsætter. De to har ifølge vidoeen nydt samarbejdet og deler samme holdning til musik som kunstform.

‘Elastic Heart’ er anden del af en video-trilogi, Sia arbejder på, så der går måske ikke længe, før vi igen ser Ziegler og LeBeouf danse rundt om hinanden.

Læs også: Sia på vores liste over de 15 bedste musikvideoer i 2014

Læs også: Video: Sia indtog SNL med en bedrøvet mimiker og sin unge danserinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af