De varmer op for Lord Siva: Hør danske Larger Than Lifes debuttrack ‘Over’

De varmer op for Lord Siva: Hør danske Larger Than Lifes debuttrack ‘Over’

Vi bruger her et billede af Lord Siva, for den danske trio Larger Than Life har ikke andet end et lille sammenklip af hoveder som repræsentation på deres Soundcloud. Gruppen blev forleden offentliggjort som support på Lord Sivas mini-Danmarksturné, der startede i går i Skanderborg, og her kan du høre deres debutnummer ‘Over’ – et forskruet popnummer med galopperende trommemaskiner, tyggegummiboblende bas og futuristiske synths nok til en episode af ‘Star Trek’.

Trioens medlemmer er dog langt fra nye i gamet. Victor Groth og Mathias Marcussen er for eksempel begge to med i Waldo & Marsha, mens Carl Emil Johansen aka Carl Barsk producerer for både Hukaos og det nye soulstjerneskud Anya. Dertil arbejder Aarhus-scenen i øjeblikket sammen på kryds og tværs, ligesom Marcussen og Johansen også producerer sammen som Orbit Crew, så der er altså tryk på ‘for eksempel’ i foregående sætning.

Læs også: Top Track: Waldo & Marsha ‘You’re the Woman I Desire’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af