Top Track: Waldo & Marsha ‘You’re the Woman I Desire’

Top Track: Waldo & Marsha ‘You’re the Woman I Desire’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i 2013 skvulpede Waldo & Marsha debutalbum ‘Zoo’ ind og ud af vores ører i bølger af guitartåget shoegaze. Med sekstettens nye single ‘You’re the Woman I Desire’ er der dog i den grad kommet nyt vind under sejlene, for bandet har i stedet for at studere deres egne sko rettet blikket mod skæv popmusik, der i smånaive rammer er alenlangt fra det tidligere materiale, når det kommer til ren og skær tilgængelighed.

Mellemstykket funkler som diamanter i en James Bond-film (tænk ‘Diamonds are Forever’ på LSD, figurativt…), mens den på overfladen klassiske sangskrivning får masser af modspil af de psykedeliske undertoner og i den grad vokalen, der i omkvædet flipper helt ud. Lige den del kræver lidt tilvænning, men lige pludselig giver det hele mening.

Waldo & Marsha har en ny ep på vej, og gruppen kan desuden opleves live til marts, når de tager på turné med ligeledes snart ep-aktuelle Slaughter Beach.

Seneste Top Track: Mew ‘Satellites’

Waldo & Marsha + Slaughter Beach
19/03 – Radar, Aarhus
20/03 – Posten, Odense
21/03 – Stengade, København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af