Her er ugens 11 fedeste fester

Med blandt andet Red Bull-party, feinschmecker-techno og kæmpefest i Aarhus.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Unge dinosaurer holder releasefest på Ideal Bar
Psychpopperne i Young Dinosaur er klar til at indtage Ideal Bar torsdag, når der er release på deres nye vinyl. Bandet leverer fjerlette melodier og rytmiske krumspring, mens support leveres af Sloop. Efterfesten bliver stramt styret af et dj-set fra den nyslåede trio Larger Than Life, der blandt andet består af Hukaos-producer Carl Barsk.

Vinylrelease: Young Dinosaur
Torsdag den 19. februar
Ideal Bar, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Red Bull rykker ind i nattelivet
Red Bull Music Academy har åbnet for ansøgninger til årets talentfostrende sammenkomst i Paris. Det fejres med fester verden rundt, og i Danmark skal slaget slås på Hive, hvor den britiske producer xxxy fører an i et program, der også indeholder Nonsens, Okay Funky, Julius Sylvest, Phase5 og Hukaos-sangeren Louis Rustum. Festen foregår selvfølgelig om aftenen, men allerede om eftermiddagen er der Red Bull Music Academy Session, hvor xxxy og Julius Sylvest (der tidligere har deltaget i den internationale begivenhed) tager en snak med journalist Sune Kehlet.

Red Bull Music Academy: Session + Club Night
Fredag den 20. februar
Hive, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hyldest til elefanten
Stemningen skrues i vejret til den årlige Elefantbar på Train i Aarhus. Det er Elefantøllen, der skal hyldes, når ARKIbal inviterer indenfor til en fest med 10.000 rhinsten og et tætpakket musikprogram bestående af blandt andre Kasper Bjørke, Eloq og T.A.I.T.

Elefantbar ’15
Fredag den 20. februar
Train, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk techno-konge holder hof
Len Faki siger givetvis ikke den brede offentlighed meget, men inden for techno-kredse er den Berlin-bosatte dj og producer et kæmpe navn. Han har således været resident på legendariske Berghain i ti år, drevet sine egne pladeselskaber, Figure og Podium, og er desuden tilknyttet det kvalitetsbevidste label Ostgut Ton.

Culture Box present: Len Faki
Fredag den 20. februar
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Feinschmecker-techno på Harvey
En af weekendens mest progressive festoplevelser finder sted på Harvey i Kødbyen. Her har det uafhængige danske pladeselskab Cejero inviteret berliner-dj og -producer Call Super til at demonstrere sit originale take på techno med et tre timers-set. Thomas BW og Eks fra Cejero supplerer ham i løbet af aftenen.

CCS_1: Call Super
Fredag den 20. februar
Harvey, København V
Læs mere om festen på Facebook
BlueVelvet


DenBlåPlanet rykker ind på BlueVelvet
Kasper Marott og Daniel Savi står bag DenBlåPlanet, der fredag gentager succesen på BlueVelvet i Studiestræde. Deres klubkoncept har et meget simpelt formål: Disco man kan danse til, numre du havde glemt du elskede, og generelt all around loving stemning.

DenBlåPlanet
Fredag den 20. februar
BlueVelvet, København K
Læs mere om festen på Facebook
Kolonien


Elektronisk Wellness
Start weekenden med at give dig selv en ordentlig omgang selvpleje og velværd, når Kolonien endnu en gang holder Wellness-fest fredag aften. Denne gang med forpustende techno og spændstig house leveret af  Dan M, Marc Helt og Ulrik Vincent.

Wellness x Kolonien #9
Fredag den 20. februar
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook
Jolene


Hawsfabrikken vender tilbage

Er du nogenlunde fast gæst på Jolene, har du givetvis allerede sluppet gækken løs til klubkonceptet Hawsfabrikken, der, som navnet antyder, har fuld fokus på house-genren. Ellers er chancen der på fredag, hvor den 15. udgave løber af stablen med Dee Brown (Dunkel Radio) og Mads Bjerregaard (Bunkerbauer).

Hawsfabrikken #15
Fredag den 20. februar
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alternativt kultursted lukker ned med fester
De seneste år har en nedlagt fabrik på Prags Boulevard 43, først på Amager, dannet rammer for alt fra gallerier, cykelsmedje, byhaver og pladeselskaber til saunafester, koncerter, festivaler og elektroniske raves. Fra den 1. marts omdannes matriklen til et containeropbevaringsplads, men inden da er der mulighed for at snuppe en sidste svingom. Fredag kan man drikke gravøl, mens navne som T.O.M. and His Computer, DJ Tykmester (også kendt som Master Fatman) og Rasmus Backhaus underholder. Og lørdag er der dømt oldschool rave, når festkonceptet Farben byder på undergrunds-berliner-dj’s og lokale navne.

Farvel Farben + PB43
Fredag den 20. februar + Lørdag den 21. februar
Bygning 5, København S
Læs mere om arrangementet fredag HER
Læs mere om arrangementet lørdag HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Usual suspects deler dj-pulten
Lørdag aften kan man feste i trygge rammer på Natbar. Her er to musikalske venner af huset med mange års erfaring fra den det københavnske natteliv – DJ T.O.M. (Lulu Rouge) og Christian D’Or, der begge fast frekventerer klubbens dj-pult – nemlig hyret ind til sammen at skabe den rette privatfeststemning.

Natbar: DJ T.O.M. + Christian D’Or
Lørdag den 21. februar
Natbar, København V
Læs mere om festen på Facebook
KB3


Residents styrer pulten på KB3

Der er som regel en god grund til, at nogle dj’s bliver ved og ved med at spille i nattelivet: Kvalitet. Waqar er endnu engang at finde bag pladespillerne på KB3, mens El Magico disker op med et live dj-set.

KBIII Saturdays
Lørdag den 21. februar
KB3, København V
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: 10 fede podcasts om klubmusik

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af