Kanye West teaser samarbejde med Taylor Swift

Kanye West teaser samarbejde med Taylor Swift

Det er ikke mere end et par dage siden, at Kanye West var lige ved at gentage sit stage crash af Taylor Swifts takketale ved VMA’s i 2009 over for Beck. Siden har han dog trukket lidt i land med sine udtalelser og er blevet forsonet med Beck, men tilsyneladende er alle skår også klinket mellem Taylor Swift og Kanye.

I et radiointerview med Ryan Seacrest i går afslørede megastjernen nemlig, at han og Swift planlægger at indtage studiet sammen.

»Hun vil gerne i studiet, og det vil vi helt sikkert gøre. Enhver artist, der har sådan et fantastisk synspunkt, perspektiv og fanbase er jeg klar på at gå i studiet med«, udtalte Kanye, der dog ikke kunne afsløre mere konkrete studieplaner, udover de to megastjerners Grammy-møde: »Taylor kom hen til mig lige efter (Becks takketale, red.), bogstavelig talt lige efter, og fortalte mig, at jeg skulle have overtaget mikrofonen. Det er ironien i mit liv«.

Samtidig fortalte rapperen, at hans Grammy-stunt mest var tænkt som en joke, »ligesom Grammy-uddelingen selv er«, men at han afholdt sig fra at ødelægge Becks takketale, da han har stor respekt for ham.

Dog kunne Kanye ikke dy sig for at udtale, at hans indblanden også har en positiv effekt på de kunstnere, han crasher. »Alle har det bedre efter de her øjeblikke, alle er mere kendte, og alle sælger flere album bagefter, og så bliver Kanye bare ved med at være et røvhul«. Stakkels superstjerne.

Læs også: Beck efter Kanyes Grammy-stunt: »Jeg elsker ham stadig«

Læs også: Grammy Awards: Se de vilde optrædener fra Kanye, Rihanna, Beyoncé, Sia m.fl.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af